02 Mayıs 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C
  • Rize16°C

KARAKAYA ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Dilovası'nın sevilen gençlerinden Fırat Karakaya, geçtiğimiz günlerde çocuk yetiştirme yurdunda bulunan 60 öğrenciyi sinemaya götürerek onları sevindirdi.

Karakaya çocukları sevindirdi

10 Nisan 2018 Salı 09:36

Dilovalı genç Fırat Karakaya, İzmit'te faaliyet gösteren Kassel Çocuk Yetiştirme Yurdunda bulunan 60 öğrenciyi "Bizim Köyün Şarkısı" adlı sinema filmine götürerek onları sevindirdi. Sinemaya giden çocukların mutluluğu görülmeye değerken, onları sinema ile buluşturan Karakaya'nın duygulandığı görüldü. Çocuk yetiştirme yurtlarında büyüyen çocukların yalnız olmadığını gösteren Karakaya, "Bu çocuklarda bizim geleceğimiz, geçmişte aile büyüklerinin çeşitli nedenlerle yaptıkları hatalar yüzünden çocuk yetiştirme yurtlarına götürülen ve burada aile özleminden uzak yaşayan çocukların bizim çocuklarımız olduğunu unutmamak ve onlarında bu hayatın birer bireyi olduğunu göstermek adına onları sinemaya götürerek mutluluklarına ortak olmak istedim. Vatandaşlarımızın bu konuda hassas olmalarını imkanı olanların yurtlarda yaşayan çocukları en az bir sefer de olsa onlarla bir araya gelmelerini onlarla güzel vakit geçirebilecek bir ortam oluşturmalarını isterim. Unutmayalım onlarda bizim çocuklarımız ve geleceğimizdir."dedi.

Karakaya, düzenlediği etkinlikte kendisini yalnız bırakmayan ve destek olan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a, Hakan Aktaş ve Muhammet Kaya'ya teşekkür ederken bu tür sosyal etkinlikleri zaman zaman sürdüreceğini belittti.

firat2.jpg