03 Mayıs 2024
  • Kocaeli17°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara17°C
  • Rize15°C

154 KOOP'TAN ÇİLER'E TAM DESTEK

Dilovası'nda faaliyet gösteren S.S. 154 Nolu Dilovası Taşıyıcılar Kooperatifi 80 üyesi ile 4 Nisan'da yapılacak Ticacaret Odası seçimlerinde Nail Çiler'e tam destek vereceğini açıkladı.

154 Koop'tan Çiler'e tam destek

31 Mart 2018 Cumartesi 22:43

Son yıllarda yaptığı yatırımlarla hem bünyesinde büyüyerek 250 araca ulaşan hemde Marmara Bölgesi'nde adından sıkça söz ettileren Dilovası'nın güzide kurumlarından S.S. 154 Nolu Dilovası Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Osman Aktaş, 4 Nisan'da yapılacak Gebze Ticaret Odası seçimlerinde Nail Çiler'e tam destek vereceklerini açıkladı.

Aktaş yaptığı açıklamada "Gebze Ticaret Odası bölgemizin önemli kurumlarından biridir. Özellikle Nail Çiler'in başkanlığı döneminde bölgesiyle bütünleşmiş, bölgesinin geleceği için çalışan önemli hizmetleri hayata geçiren bir oda başkanı olarak gönüllerde taht kurmuştur. Göreve geldiği günden bu yana hem sektörel anlamda yaptığı çalışmaları hemde bölgemize yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Koltuğun hakkını veren üyeleri ile yakından ilgilenen GTO Başkanımız Nail Çiler'e bünyemizde bulunan yaklaşık 80 Kooperatif üyemiz ile tam destek vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Çiler'in bölgemize kazandıracağı daha çok hizmet olduğunu düşünüyor ve tam destek veriyoruz."dedi.