03 Mayıs 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C
  • Rize17°C

MÜSİAD VE GENÇSİAD'TAN ÇİLER'E DESTEK!

4 Nisan’da yapılacak olan GTO seçimleriyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Gebze'de önemli iki SRTK olan MÜSİAD ve GENÇSİAD, GTO seçimlerinde tarafını belli ederek Nail Çiler'i destekleyeceklerini açıkladılar.

MÜSİAD ve GENÇSİAD'tan Çiler'e destek!

16 Mart 2018 Cuma 04:10

4 Nisan'da yapılacak olan Gebze Ticaret Odası seçimleri için çalışmalar tüm hızıyla sürerken, başkanlığa tekrar aday olan Nail Çiler güçüne güç katarak başkanlık yolunda önemli yol almaya devam ediyor. 

MÜSİAD VE GENÇSİAD'TAN AÇIKLAMA

Seçim çalışmalarını her dönem oluğu gibi bu dönemde Görtan Otomotiv'de üst kuran Çiler'e Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'ndan destekler çığ gibi gelmeye devam ediyor. Akşam saatlerinde Görtan Otomotiv'e gelen yüzlerce işadamı ve sanayici Çiler'e destek vermek için seçim çalışmalarına katılırken, diğer taraftan Gebze'nin iki büyük STK'sı olan MÜSİAD ve GENÇSİAD başkanları birer açıklama yaparak Çiler'e destek vereceklerini açıkladılar.

İLK AÇIKLAMA MÜSİAD BAŞKANI YILDIRIM'DAN

GTO seçimlerinde Nail Çiler'e destek vereceklerini açıklayan MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, oda seçimleriyle ilgili dernek olarak taraf olduklarını ifade ederek “Gebze Ticaret Odası, 4 Nisan’da hayırlısıyla seçime gidecek. Dün olduğu gibi, Nail başkanımızın MÜSİAD ailesi olarak bugünde arkasında olduğumuzu açıklıyoruz. Bu akşam itibari ile kendisini ziyaret ederek desteğimizi belirtiyoruz. 150’yi aşkın üyemizi temsilen Gebze MÜSİAD Başkanı olarak ben ve yönetimim Nail Çiler’in arkasında olduğumuzu vurguluyor, hepinize teşekkürler ediyoruz” sözlerini kullandı.

GENÇSİAD'TA ÇİLER DEDİ

Akşam saatlerinde bir açıklama da GENÇSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Kılıç'tan geldi. Dernek yönetimi olarak taraflarının Nail Çiler olduklarını belirten Kılıç; “Derneğimizle ilgili çeşitli spekülasyonlar yayılmış, ben başkanımıza (Nail Çiler’e) giderek durumu izah ettim. Bizde GENÇSİAD olarak tüm desteğimizi sayın başkanımıza yani Nail Çiler’in arkasında olduğumuzu ilettik. Dün de buradaydık bugün de buradayız. 4 Nisan’a kadar biz de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm GENÇSİAD ailesi Nail Çiler’in arkasındadır. İnşallah başkanımız hep beraber Gebze’mize hayırlı işler yapmaya devam edecek. İnşallah hayırlı olur” diye söyledi.