29 Nisan 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C
  • Rize18°C

SOKAK ORTASINDA CİNAYET!

Gebze'de Mustafa Paşa Mahallesi'nde tartıştığı kişi tarafından göğsünden vurulan bir kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sokak ortasında cinayet!

24 Şubat 2018 Cumartesi 23:59

Gebze ilçesi Mustafa Paşa Mahallesi Gümüşpala Sokak’ta meydana gelen olayda bir kişi vurularak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Mesut Kırık (36), ismi öğrenilemeyen bir kişiyle sokak ortasında tartışamaya başladı. Tartışma büyüyünce tabancasını çıkaran şahıs Mesut Kırık’a ateş etti. Mesut Kırık, tartıştığı kişinin tabancasından çıkan kurşunla göğsünden vuruldu. Saldırgan ise hızla olay yerinden kaçtı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olayın ardından vatandaşların ihbarı üzerine kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Mesut Kırık, Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Mesut Kırık, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Olay yerine gelen polis ekipleri tabancanın şarjörünü olay yerinde buldu. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde şahısın kaçarken silahı boş bir alana attığı öğrenildi. Polis ekipleri, kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.