03 Mayıs 2024
  • Kocaeli13°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C
  • Rize14°C

DENAD MUTLU ETMEYE DEVAM EDİYOR

Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) engelli vatandaşların yüreğine dokunmaya devam ediyor.

DENAD mutlu etmeye devam ediyor

19 Şubat 2018 Pazartesi 13:06

Daha önce de çok sayıda engelli vatandaşın yardımına koşarak gönüllerde taht kuran Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) son olarak Dilovası Turgut Özal Mahallesi’nde oturan doğuştan engelli Alime Ada’nın yardımına koşarak ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeyi kendisine hediye ettiler.

Tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Alime’nin mutluluğuna şahit olan DENAD Başkanı Samet Elden yapmış olduğu açıklama da “Kurulduğumuzdan bu yana tek amacımız engelli kardeşlerimizin mutluluğu, onların sosyal hayata bağlanması idi. Çok şükür yardımsever vatandaşlarımızın desteği ile nerede bir engelli kardeşimiz varsa onun yanında onun ihtiyacına koşmaya çalıştık. Bugünde Alime kardeşimizin ihtiyacı olan tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılayarak onun mutluluğuna ortak olduk. Bizlere ve engelli kardeşlerimize her zaman elini uzatan hayırsever dostlarımızdan Allah razı olsun.”dedi.