07 Mayıs 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara14°C
  • Rize13°C

ERKAN AZERİ, TÜRKKAN'A SERT ÇIKTI!

MHP Kocaeli eski milletvekili aynı zamanda İyi Parti GİK Üyesei Lütfü Türkkan ile olan fotoğraflarını paylaşan MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Erkan Azeri, iki isim içinde sert ifadeler kullandı.

Erkan Azeri, Türkkan'a sert çıktı!

16 Şubat 2018 Cuma 10:47

MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Erkan Azeri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sert sözlerle eleştirdiği eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ hakkında sert ifadeler kullandı. Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un MHP Kocaeli eski milletvekili aynı zamanda İyi Parti GİK Üyesei Lütfü Türkkan ile olan fotoğraflarını paylaşan MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Erkan Azeri,'Yanlış İP'e tutunmuşsun Paşa ; hangi kuyuya girdin bilemiyoruz' ifadelerini kullandı.

BANK ASYA'YA PARA TOPLAYAN SARI LÜTFÜ

Erkan Azeri, "Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'u Cezaevinde yalnız bırakmayan tek Lider ; Devlet Bahçeli 'dir. İlker Başbuğ'un , FETÖ'nün kumpası ile Cezaevine girdiğini dile getiren tek Lider ; Devlet Bahçeli 'dir. Trübüne oynayan sarı Lütfü ;İlker Başbuğ'u Cezaevinde yatarken tanımış ve ziyaret ederek samimi olmuştur. Nasıl bir ilişki anlamak mümkün değil ? FETÖ mağduru İlker Başbuğ ile "FETÖ 'nün Bankası BANK ASYA'ya para toplayan Sarı Lütfü'nün nasıl bir asgari müştereği olabilir " ? Biri FETÖ 'ye kafa tutuyor Cezaevine giriyor ; biri FETÖ 'ye para topluyor Cezaevine girenle dost oluyor ? Yanlış İP'e tutunmuşsun Paşa ; hangi kuyuya girdin bilemiyoruz" cümlelerini kullandı.

erkan-azeri-001.jpg