29 Nisan 2024
  • Kocaeli17°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara23°C
  • Rize18°C

DENAD HAYATA BAĞLADI

Dilovası'nda faaliyet gösteren Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) yapmış olduğu sosyal sorumluluk çalışmalarıyla gönülleri feth etmeye devam ediyor.

DENAD hayata bağladı

30 Ocak 2018 Salı 13:26

Daha önce Dilovası'nda oturan ve çocuklarının Çapa Tıp Fakültesi'nde tedavi görmesi ve ulaşım sıkıntıları sebebiyle İstanbul Fatih'e taşınmak zorunda Ütebay ailesinin mutokontriel muyopati (beyin ve kas hastası) olan biricik evlatları Oğuzhan Ütebay'ın hayata tutunması için gerekli olan solunum cihazı ve akülü araba Dilovası Engelliler Derneği (DENAD) aracılığıyla isimlerinin açıklanmasını istemeyen iki hayırseverin katkılarıyla temin edilip teslim edildi.

ELDEN'DEN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR
DENAD Başkanı Abdulsamet Elden yapmış olduğu açıklamada "Biz DENAD ailesi olarak sadece köprü vazifesini görüyor, ihtiyaç sahipleri ve hayırseverleri buluşturuyoruz. Hem ailemiz hem ekip arkadaşlarım adına her iki genç kardeşimize de göstermiş oldukları örnek davranış ve duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum. Engelli bir çocuğun mutluluğuna bizleri ortak ettikleri için kendinlerine minnettarız, Allah razı olsun. Ve bu vesile ile 700'ü aşan engelli ailemizin ihtiyaçlarına çözüm üretmek, katkı sunmak isteyen hayırseverlerimizi derneğimize davet ediyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

denad2.jpg