14 Mayıs 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C
  • Rize12°C

AK PARTİ ESKİ GENÇLİK KOLLARI YÖNETİCİSİ EMRE TOPRAK VEFAT ETTİ

Dilovası'nın sevilen gençlerinden Dilovası Belediyesi personeli Emre Toprak (29) tedavi gördüğü hastanede bu sabaha karşı vefat etti.

AK Parti eski Gençlik Kolları yöneticisi Emre Toprak vefat etti

14 Aralık 2017 Perşembe 09:09

AK Parti Dilovası Kadın Kollarında geçtiğimiz dönem görev yapan Nahide Toprak'ın oğlu Emre Toprak uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düştü. Geçtiğimiz yıl dünya evine giren Emre Toprak yaklaşık bir yıldır kanserle mücadele ediyordu. Son olarak evinde tedavisine devam eden Toprak önceki gün rahatsızlanmış ve Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Burada tedavisi süren Toprak, uzun süre mücadele verdiği kansere karşı bu sabah yenik düştü. 
Geçtiğimiz dönem AK Parti Dilovası Gençlik Kollarında geçtiğimiz dönem görev yapan Emre Toprak'ın ani vefatı AK Parti ailesinde ve Dilovası'nda büyük üzüntü yaratırken. Toprak'ın sevenleri ölüm haberi üzerine hastaneye akın ettiler. 

Toprak'ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Diliskelesi Mahalle Mezarlığına defnedilecek.

Millihakimiyet.com ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, annesi Nahide Toprak, ailesi ve dostlarına başsağlığı dileriz.

emre-torpak3.jpg