30 Nisan 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara21°C
  • Rize16°C

ÇAYIROVA İÇİN 6 KİŞİ MÜLAKATA ÇAĞRILDI

Çayırova ilçesi de diğer 5 ilçe gibi başkanını belirleme yolunda. Temayülden sonra 6 kişinin çağrıldığı mülakatta bir tanesi aday adayı olmamıştı

Çayırova için 6 kişi mülakata çağrıldı

07 Eylül 2017 Perşembe 22:35

Yenilenme ve tazelenme sürecine giren AK Parti’de 6 ilçe başkanı gelecek dönem yola devam etmeyeceğini açıklamıştı. Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç da gelecek dönem başkan olmayacağını açıklayan isimlerden birisiydi. Çayırova ilçesi başkanını belirlemek için teşkilatıyla Kurban Bayramı’ndan önce temayül yoklamasına gitti. Temayülden çıkan isimler ise bugün İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve AK Parti İstanbul Milletvekili ve İl Koordinatörü Osman Boyraz’la görüşmek için mülakata davet edildi.

BİRİSİ ADAY ADAYI DEĞİLDİ

15 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek ilçe kongresi için aday adayı olan Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Özdemir, İlçe Sekreterliği görevini yürüten Ali Osman Gür, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Birim Başkanlığı görevini yürüten Selim Ekinci ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı görevini yürüten Ekrem Karahan, İsmail Ballı ile aday adayı olmamasına rağmen teşkilatın isteği üzerine Turan Kocagöz mülakata çağırıldı.