03 Mayıs 2024
  • Kocaeli10°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C
  • Rize14°C

BAŞKAN TOLTAR'DAN EMNİYETE BAYRAM ZİYARETİ

Dilovası İlçe protokolü Dilovası Belediyesi önünde gerçekleşen kent bayramlaşmasından sonra hep birlikte Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bayramlaşma ziyaretinde bulundu.

Başkan Toltar'dan emniyete bayram ziyareti

04 Eylül 2017 Pazartesi 13:30

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi ve meclis üyeleri, AK Parti İl Yönetim Kurlu üyesi İsmail Demir, Dilovası İlçe Emniyet Derneği ve GENÇSİAD Başkanı Başkanı Lokman Kılıç, Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ve Dilovası’nda görev yapan emniyet mensuplarını ziyaret ederek bayramını kutladılar.
Dilovası protokolünü İlçe Emniyet binasının bahçesinde ağırlayan Emniyet Müdürü Gürbüz misafirlerine çeşitli ikramlarda bulunurken, ziyarette konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Şanlı bayrağımızın her zaman huzur içerisinde dalgalanması için görevlerini yapan vatanın güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden fedakârca görev yapan güvenlik güçlerimizin bayramını kutluyor. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Onların varlığı bize güven veriyor. Güvenlik güçlerimizin ilçemizde daha iyi hizmet verebilmeleri için bizde elimizden geleni yapıyoruz” dedi. 

emnssyett.jpg