03 Mayıs 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C
  • Rize14°C

GÖLCÜK BELEDİYE BAŞKANINDAN ZİYARET

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’ i ağırladı.

Gölcük Belediye Başkanından ziyaret

11 Temmuz 2017 Salı 23:55

SAĞLIK,”İŞBİRLİĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olan İlhan Bayram’ın yerine atanan İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, yeni görevi ile birlikte misafirlerini kabul etmeye devam ediyor. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Başkan Yardımcısı Nihat Abiş’i birlikte kabul eden Genel Müdür Ali Sağlık, Kocaeli’nin altyapıdaki yükselen hizmet kalitesi için birlikte çalışacaklarını ifade etti. İSU olarak yaptıkları örnek yatırım ve projeler, işletmecilikteki çağdaş ve modern yaklaşımları ile ülkemizdeki Su ve Kanalizasyon İdareleri arasında çıtayı yükselttiklerini ifade eden Genel Müdür Sağlık, ”Kocaeli’nin yaşam kalitesini artırmak için İlçe Belediyelerimiz, Sivil Toplum Örgütleri, Meslek Birlikleri ve ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte hizmet kervanımızı sürdüreceğiz. Bu hizmetleri yürütürken de sürekli işbirliği içinde olduğumuz İlçe Belediyelerimizle işbirliğine önem vereceğiz. Gölcük ilçemizde birçok yatırımları gerçekleştirerek problemleri çözdük. Kalan eksiklerin giderilmesi için de yatırım programı çerçevesinde projeler gerçekleştireceğiz. Nazik ziyaretlerinden dolayı Gölcük Belediye Başkanımıza teşekkür ederim. ”dedi.

 

ELLİBEŞ,”İSU, GÖZBEBEĞİ KURUM”

Yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Müdür Ali Sağlık’ın İSU’nun hizmet kalitesini daha da yükselteceğine inandığını söyledi. İSU Genel Müdürlüğü’nün altyapı ve işletmecilikteki başarısının altında konusunda uzman ve deneyimli yöneticilerden kaynaklandığını da ifade eden Başkan Ellibeş, ”İSU, gerek Büyükşehir Belediyemizin ve ilçe belediyelerin gözbebeği olan bir kurum. Yaptığı hizmetler ile Kocaeli’mizin yaşam kalitesini artırdı. Bu başarıda emeği geçenleri tebrik ediyorum. Uzun bir süre kurumda çeşitli görevlerdeki başarılı çalışmaların ardından Genel Müdür görevine atan Ali Sağlık beyi yeni görevinden dolayı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.