05 Mayıs 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C
  • Rize17°C

SEDAT PEKER İFTARI GEBZE MEYDANINDA AÇTI

Son yıllarda Türkiye’nin en çok tartıştığı isimlerden biri olan Sedat Peker, dün akşam Gebze’ye iftara geldi. Gebzeli iş adamları Özgür ve Özcan Altay kardeşlerin davetlisi olarak Gebze’de iftara katıldı.

Sedat Peker iftarı Gebze Meydanında açtı

21 Haziran 2017 Çarşamba 17:39

İşletme sahipleri olan Özgür ve Özcan Altay kardeşlerin Kent meydanı (Et Balık Kurumu Üstü) Gebze / Kocaeli adresinde Keyif Kahvesinin bulunduğu adrese iftara katıldı. Gebze’ye erken saatlerde gelen Sedat Peker şehir merkezini aracı ile tur attı.

İftar saatine az bir zaman kala Keyif kahvesi önüne geldi. Altay Kardeşler Peker’i karşıladılar. Sedat Peker’in kente geldiği kısa zamanda duyuldu. Her yaş kesiminden insanın toplanarak, Peker’e sevgi gösterilerinde bulunuldu, alkışlanarak mekâna girdi.

Özgür Altay yaptığı açıklamasında sözlerine şöyle devam etti“ Sedat Peker Reisimizi aramızda görmekten ve Gebze’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduk. Kendisine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemlerde de Reisimizi Gebze’de ağırlamaktan mutluluk duyacağız” diyerek tamamladı.

Her kesimden Yaşlı, Kadın, Erkek ve gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Peker yemek sonrası gece geç saatlere kadar resim çekilmek isteyenleri kırmadı. Peker sevenleri ve dostları arasında gerçekleşen iftar programında yemek öncesi ve sonrasında dua yaptığı görüldü. Yemekte; Çorba, Izgara çeşitleri, Tatlı çeşitleri, meşrubat ve meyve ikramı yapıldı. 

4-132.jpg6-040.jpg8-012.jpg21-004.jpg