30 Nisan 2024
  • Kocaeli12°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C
  • Rize16°C

SAADET’TE ÖNCE DİVAN SONRA İFTAR

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, ilçe teşkilatlarının aylık faaliyet raporlarını incelemek üzere divan toplantısını gerçekleştirdi

Saadet’te önce divan sonra iftar

17 Haziran 2017 Cumartesi 11:49

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, ilçe teşkilatlarının aylık faaliyet raporlarını incelemek üzere divan toplantısını Kadıköy Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi. Gerçekleşen divan toplantısına Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, Saadet Partisi Yatırım ve Kalkınmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sinan Ejderoğlu, İlçe Başkanları ve birçok partili katıldı. İl divan toplantısının ardından 650 partili iftarda bir araya gelerek oruç açtılar. İftar programı hafız Orhan Yıldırım’ın Kura-n’ı Kerim tilavetiyle başladı. İftar programına ise KOTO’yu temsilen Yönetim Kurulu Saymanı üye Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Akif Şen ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

DAHA ÇOK GAYRET GÖSTERMEK ZORUNDAYIZ

İl divan toplantısında konuşan İl Başkanı Nurettin Çelik, “İnşallah cehennem ateşinden uzak olacağımız döneme hep beraber girdik. Böyle bir dönemde çalışmalarımız daha çok önem arz ediyor. Yapmış olduğunuz gayretlerle birlikte insanımız geleceğiyle alakalı ellimizden gelen gayreti sergiliyoruz. Önümüzdeki süreçte daha çok gayret göstermek zorundayız. Hayatta bir denge var. O denge etrafında hayat şekilleniyor ve biz de ona göre kendimizi şekillendiriyoruz. Her şeyi birbirine uydurmaya çalışıyoruz. Elhamdülillah sorumluluğunu bilen kardeşler olarak sizlerle bir arada olmanın çalışmanın gururu sevinci yansıyor. Böyle bir teşkilatla olduğumuz için cenabı hakka ne kadar teşekkür etsek az” dedi.

genel-005.jpg

MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER AYAĞA KALKMADAN BİR ŞEY OLMAZ

Bizim için önemli olan bizim mutluluğumuz değil önemli olan herkesin mutluluğu için çalışmaktır diyen Çelik “Herkes görev ve sorumluluğunu yerine getiriyor. Yaşadığımız coğrafyada Müslümanlar sıkıntı içerisindeyse bir yerler bir eksiklik var demektir. Öyleyse ilçelerimizde yapılan çalışmalarımız önemli. İftar programlarını ve toplantılar yapıyor. Ramazandan sonra yaz dönemine giriyoruz. Yoğun bir çalışma atmosferiyle birlikte insanımızı yeniden kucaklayacak döneme gireceğiz. Saadet Partililer milli görüşçüler ayağa kalkmadığı sürece bu ülkede hiçbir şey değişmez. Her şey sizin ayağa kalkmanızı bekliyor. Hepinizden Allah razı olsun” açıklamasında bulundu.

 

AİLE İFTARINDA BİRLİKTEYİZ

Kocaeli teşkilatı olarak aile iftarında birlikteyiz diyen İl Başkanı Nurettin Çelik “İnşallah önümüzde ki süreçte bizi aileleri gibi görürler. Ramazan’ın bu güzel gününde soframızı birlikte paylaşmak istedik. Ramazan ayı Kura-n’ın indiği mesaj olarak sunulduğu sarj olmanın gerekli olduğu bir ay. Bu dönemde hadiseleri biraz daha farklı okumak zorundayız. Eğer okuyamaz isek onlar kendi duygu ve düşüncelerini bize okuturlar. Kura-n’da bir sürü hadiseler bize ışık tutacak şekilde anlatılır” şeklinde konuştu

birlikte-032.jpg

MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER OLARAK GÖREVİMİZİ TAM YAPACAĞIZ

Mesela Hz. Yusuf’u, Yusuf suresini bir hikaye olarak okura bir genç oradan bir ilişki bir aşk çıkar ama farklı bir göz ile okursak oradan günümüze yarınımıza ışık tutacak bir anlayış çıkar diyen Çelik, “Sizin duruşunuz bizim geleceğimize ışık tutacaktır. Allah’ın izniyle elimizden gelen tüm gayretleri sarf edeceğiz. Organize olacağız, birbirimizi disipline edeceğiz. Dışarıda ne kadar kardeşimiz varsa şefkat elimizle uzanacağız. Bu insanların buna ihtiyacı var. Dış politikayla alakalı bir şey söylemek istemiyorum. Evinizde rahat mısınız mutlu musunuz? Helal kazanç var mı? Bunun hepsini sizler biliyorsunuz. Bizler milli görüşçüler olarak görev ve sorumluluğumuzu tam yapacağız” dedi.

img_1542.jpg

ÖNÜMÜZE BAKMAYA ÇALIŞMALIYIZ

Çelik’in ardından söz alan Saadet Partisi Yatırım ve Kalkınmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sinan Ejderoğlu, “Her şeyden önce çok mübarek bir aydayız. Bu ayı en iyi değerlendiren insanlardan oluruz inşallah. Biliyorsunuz ramazan ayı itikaf ayı. Düşünce ve ibadetle yoğunlaşma ayı. İtikafa girmesek bile girenler bizim adımıza dua etsinler. Güzel şeyler yapmaya yoğunlaşmamız gerektiği günleri yaşıyoruz. Hep beraber değerlendirmek zorundayız. Ülkenin dünyanın hali ortada. Bizim saadet partisi olarak önümüze güzel bakmaya çalışmalıyız” dedi.

meclis-uyeleri.jpg

SAĞICISIYLA SOLCUSUYLA BİR OLMAMIZ LAZIM

Ejderoğlu, “İyi düşünceyi hakim kılmak gerekiyor. Biz iyi düşüncelerle yaşandığı kanaatinde değiliz. İşi ele almak gerekiyor. Aynı birçok kıssada bu iyilerin iktidarının mücadelesini anlatan kıssalar var. Bundan Müslümanlar ders çıkartır. Erbakan hocamızın anlattıklarını hikaye olarak bakıyorlardı ancak şimdi ders olarak görüyorlar. Havuz medyası kendimize gelmemiz gerektiğini bugün söylüyor. Biz birlik olmak zorundayız. Sağcısıyla solcusuyla bu ülkeyi seven insanlar beraber hareket etmek zorunda diye haykırıyoruz. Bugün yine anlamayanlar var. Ama anlamak zorundayız” ifadelerini kullandı.