02 Mayıs 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C
  • Rize14°C

İŞTE KILIÇDAROĞLU’NUN KOCAELİ DURAKLARI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından dün Ankara’dan İstanbul’a ‘Adalet Yürüyüşü’nü başlattı. Bu yürüyüş kapsamında Kılıçdaroğlu, Kocaeli’nde 5 yerde duraklayacak.

İşte Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli durakları

16 Haziran 2017 Cuma 01:15

28 GÜN SÜRMESİ BEKLENİYOR

Güvenpark’a gelen Kılıçdaroğlu, “Bir dikta yönetimi ile karşı karşıyayız. Adaletin olmadığı bir ülkede yaşamak istemiyoruz. Her özgür ülke gibi uygar ülke gibi kendi ülkemizde barış içinde yaşamak istiyoruz. Bıçak kemiğe dayandı artık. Yeter diyoruz. Bunun için yürüyüşümüzü başlatıyoruz” diye konuştu. Kılıçdaroğlu’nun günde 18 km katedeceği, yürüyüşün 28 gün sürmesi bekleniyor.

KOCAELİ’NDE 5 YER DURACAK

28 gün sürmesi beklenen yürüyüşte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli’nde 5 farklı noktada duracağı ve vatandaşlarla bir araya geleceği belirtildi. Haberhodrimeydan.com gazetesinin ulaştığı bilgiye göre CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Eşme’de, Symbol Kocaeli Alışveriş Merkezi’nde, Körfez’de, Dilovası’nda ve Çayıova’da durarak kendisi destekleyenlerle birlikte olacak. Kocaeli’nden sonra ise Kılıçdaroğlu’nun ilk durak yeri Samandıra- Kartal Bağlantısı olarak belirlendi.