16 Mayıs 2024
  • Kocaeli7°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara9°C
  • Rize12°C

HALK EĞİTİM VE RİZELİ BAYANLARDAN ORTAK SERGİ

Gebze Halk Eğitim Merkezi ve Gebze Rizeliler Derneği Kadın Kolları tarafından ortaklaşa yürütülen eğitimler sonrası kursiyerlerin hazırladıkları el emekleri yarın sergilenecek.

Halk Eğitim ve Rizeli bayanlardan ortak sergi

10 Mayıs 2017 Çarşamba 23:22

Gebze Halk Eğitim Merkezi ile Gebze Rizeliler Derneği Kadın Kolları tarafından geçtiğimiz aylarda başlatılan el emekleri eğitimleri sonrası hazırlanan ürünler yarın saat 11:00’de Gebze Halk Eğitim Merkezi’nde vatandaşa sergilenilecek.

Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri ile verilen eğitimler sonrası Rizeli bayanların hazırladıkları birbirinden güzel eserlerin sergileneceğinin açılışına çok sayıda davetli katıldı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Gebze Rizeliler Derneği Başkanı Güler Sak, “Derneğimiz kadın kolları yönetimi olarak hem sosyal aktivitelerimizi gerçekleştirmek hemde kaynaşmamızı sağlamak adına gerçekleştirdiğimiz el emekleri kursumuz son buldu. Kursumuza katılan hemşerilerimizin birbirinden güzel eserlerinin yer alacağı bu güzel sergide emeği geçen başta Halk Eğitim Müdürlüğümüz hocalarımıza ve el emeği göz nuru çalışmaları ile serginin açılmasına vesile olan hemşerilerimize teşekkür ediyor. Yarın açılışımıza tüm halkımızı davet ediyorum”dedi.