02 Mayıs 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C
  • Rize16°C

BULUTSUZLUK ÖZLEMİ GEBZE’DE KONSER VERECEK

Türk Rock grubu Bulutsuzluk Özlemi, beş yıl aradan sonra yine Gebze’ye gelerek konser verecek. 18 Mayıs Perşembe günü saat 19.30’da Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ndeki konserin biletleri satışa çıktı

Bulutsuzluk Özlemi Gebze’de konser verecek

07 Mayıs 2017 Pazar 14:00

BEŞ YIL SONRA

Türk Rock müziğinin efsane gruplarından Bulutsuzluk Özlemi yaklaşık beş yıllık aradan sonra yine Gebze’ye geliyor. Topluluk 18 Mayıs Perşembe günü saat 19.30’da Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak. Konser Gebze’nin kültür sanattaki üretken ve öncü sivil toplum örgütlerinden Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenleniyor.

BİLETLER SATIŞTA

Konserin biletleri satışa sunuldu. Konseri, salonun zemin katından izlemek isteyenler 40 TL, balkon bölümünden izlemek isteyenler 30 TL ödeyecek. Salonun balkon bölümünden öğrenciler indirimli faydalanacak, bileti 15 TL’den alacak. Biletler konser gününe kadar BİLKAR’ın Yeniçarşı İsmet Paşa Caddesi, Beşiroğlu Altın Han, birinci kattaki yerinden ve konser günü Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi girişinden temin edilebilecek.