30 Nisan 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara21°C
  • Rize16°C

AK KADINLAR GÖLCÜK’Ü FETHETTİ

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları 16 Nisan Halk Oylaması önce ilçe programlarını yapmaya devam ediyor.

AK Kadınlar Gölcük’ü Fethetti

13 Mart 2017 Pazartesi 13:38

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları 16 Nisan halk oylamasına, ilçelerde yaptıkları çalışmalarla hazırlanıyor. İlçelerde ekipler halinde çalışmaya başlayan kadınlar, 16 Nisan’a kadar insanları “evet” demeye davet edecek.

MAHALLELERDE ÖNCE TOPLANTI SONRA SAHA ÇALIŞMASI

Mahallelerde yapılan salon toplantılarında mahalle başkanları, mahalle yönetimleri ve sokak sorumlularıyla bir araya gelen AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatıyor. Darıca ve Dilovası’ndan sonra Gölcük’te mahalle çalışması yapan AK Kadınlar salon toplantılarından sonra mahallede sokak sokak gezerek kadınları “evet” demeye davet ediyor. Gölcük’ün bütün mahallelerinde eş zamanlı çalışma yapan AK Kadınlara AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Demir, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’te eşlik etti.

 “ÜZERİMİZE DÜŞEN, TERCİHİMİZİ HERKESE ANLATMAK”

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz her mahallede yapılan salon programlarına tek tek katılarak, kadınlara halk oylaması sürecinde neler yapacaklarını anlattı. Serpil Yılmaz “Önemli ve ülkemiz için dönüm noktası niteliğinde olan bir seçimin arifesindeyiz. Biliyorum ki, Kalbi bu millet için çarpan herkes, Milletin ve memleketin selameti için tercih yapacak. Biz, birliğimizin, dirliğimizin, huzur ve refahımızın, daha güçlü ve istikrarlı bir Türkiye’nin, Sistem değişikliğine evet demekten geçtiğine inanıyoruz.  Bugün üzerimize düşen, tercihimizi herkese anlatmak. Tercihimizin güçlü bir iradeye dönüşmesini sağlamaktır.” dedi.

HERKESİ EVET DEMEYE DAVET EDECEĞİZ

Gölcük’te ayrı ayrı bütün mahallelerde kadınlarla buluştuklarını ifade eden AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz “Memleketimiz için, milletimiz için, gün yeniden yollara düşme günüdür, gün yeniden kutlu dava için fedakarlık günüdür, gün birlik günüdür, diriliş günüdür. Şimdi hepimiz sokak sokak kapı kapı gezecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatacağız.” dedi.