09 Mayıs 2024
  • Kocaeli12°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara12°C
  • Rize11°C

TAVŞANCIL HAFIZLIK KIZ KURAN KURSU AÇILDI

Dilovası Belediyesi hizmetlerini aksatmadan sürdürüyor. Büyükşehir belediyesinin işbirliği ile Tavşancıl’da bulunan tarihi konak restore edilerek, hafızlık kız kuran kursu olarak hizmete sunuldu.

Tavşancıl Hafızlık Kız Kuran Kursu Açıldı

05 Mart 2017 Pazar 21:17

Konak Hafızlık Kız Kuran Kursu’nun açılışına başta Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Kaymakamı Asım Alkan, İlçe müftüsü Osman Barış, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Duaların okunması ile başlayan açılış töreninde konuşma yapan  Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ’’Eğitim veren tüm kurumlarımıza destek vermeye devam edeceğiz ve böyle bir hizmeti ilçemize kazandırdığımız için gururluyuz. Bu önemli projede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum’’ dedi. Başkan Toltar'ın ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Konak Hafızlık Kız Kuran Kursunun Dilovası'na hayırlı olmasını diledi.