19 Mayıs 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara19°C
  • Rize13°C

KÖMÜRCÜLER OSB'NİN AYIBINI ERBOZ ÖRTMÜŞ!

Dilovası Devlet Hastanesi’nde önümüzdeki aylarda açılması beklenen Diyaliz Merkezi için gerekli olan 4 diyaliz cihazın ikisini alan hayırsever sanayici Süheyl Erboz, Dilovalıların gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

Kömürcüler OSB'nin ayıbını Erboz örtmüş!

03 Mart 2017 Cuma 00:36

KÖMÜRCÜLER OSB RED ETMİŞ

Dilovası Devlet Hastanesi’nde geçtiğimiz yıldan beri açılmayı bekleyen Diyaliz Merkezi için eksik olan 4 diyaliz makinesinin alımı için Dilovası eski Kaymakamı Hulusi Şahin’in devreye girdiği ve sanayicilerden Dilovası Devlet Hastanesi’ne alınacak olan 4 diyaliz makinesini hibe etmesi ricasında bulunmuş.

ERBOZ İMDADA YETİŞMİŞ

Ancak Kaymakam Şahin’in, talepte bulunduğu Kömürcüler OSB’den iki cihaz isteği OSB yönetimi tarafından red edilmiş. Kaymakam Şahin’in aldığı olumsuz yanıt karşısında oldukça canı sıkıldığı iddia edilirken, Kaymakam Şahin’in imdadına Dilovası’nda eğitimden sağlığa birçok alanda yaptığı desteklerle tanınan ve sevilen hayırsever işadamı Süheyl Erboz’un yetiştiği ve iki diyaliz makinesinin alımını üstlendiği öğrenildi.

KÖMÜRCÜLER OSB’YE TEPKİ

İMES OSB Başkanı Süheyl Erboz tarafından alınan 70 bin TL’lik iki diyaliz makinesinin geçtiğimiz aylarda hastaneye getirildiği ve teslim edildiği öğrenilirken, Dilovası’nda özellikle çevre kirliliği konusunda sürekli gündemde yerini alan ve önemli sorunlar yaratmaya devam eden Kömürcüler OSB yönetiminin Kaymakam Şahin’in talebini red etmesi Dilovalılar tarafından tepkiyle karşılandığı öğrenildi.