06 Mayıs 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara12°C
  • Rize12°C

FUTSAL'DA BAŞARI BEKLİYORLAR

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Darıca 2.Lig Futsal Küçük Erkek Müsabakaları 28 Şubat 2017 Salı günü saat 10:00 ’da Aslan Çimento Spor Salonu’nda oynanacaktır.

FUTSAL'da başarı bekliyorlar

27 Şubat 2017 Pazartesi 09:11

Özel İlim Futsal Takımı oyuncuları; Yiğit Ekşi, Yiğit Emin Kolan, Kayıhan Coşkun, Yunus Fatih Uzun, Salih Okutan, Önder Şahin, Cemal Güvenç, A.Efe Güngör, Ahmet Hamza Şentürk, Emirhan Bulut, Atakan Karahan.

Beden Eğitimi Öğretmeni Cevahir Erdaş ’’Çocuklarımızı erken yaşta spor ile buluşturarak, onların kemik gelişimine destek olup, fiziksel ve zihinsel gelişimin pozitif yönde ilerlemesini sağlamaktayız. Futsal; çocukların takım olma bilinci, hızlı karar verme ve rekabet özelliklerini ortaya çıkarmaktadır.

       Okul Müdürü Halil Bulut ‘’Okulumuzda spora ve spor etkinliklerine gereken önemi vermekteyiz. Öğrencilerimizin hangi yaşta hangi spora yönlendirileceği konusunda bilinçlendirme çalışmaları yapmaktayız. Okul Futsal takımızın da iyi bir derece elde edeceğine inanıyor ve başarılar diliyoruz''