18 Mayıs 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C
  • Rize16°C

ÜLKÜCÜLER, GEBZE'DE YARIŞTI

Kocaeli Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen ‘Ülkücü Şehit Yılmaz Taşkın Bilgi Yarışması’ önceki akşam Gebze Ülkü Ocağı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Ülkücüler, Gebze'de yarıştı

26 Şubat 2017 Pazar 01:14

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen yarışmaya; MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Ülkü Ocakları İl Başkanı Melikşah Taşkın, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze Ülkü Ocağı Başkanı Alparslan Özcan ile MHP ilçe başkanları ve Ülkü Ocakları başkanları katıldı.
 
 KARTEPE BİRİNCİ OLDU
Yarışma öncesinde konuşan Kocaeli Ülkü Ocağı Başkanı Melikşah Taşkın, "Ülkü Ocakları olarak görevlerimizin, sorumluluklarımızın farkındayız. Ülkemizin yeniden inşasında ve ülkemizin geleceğinde gençlerimize güveniyoruz. Ülkü Ocağı mensubu gençler milli şuura sahiptir ve her daim buna göre hareket etmektedirler. Şehidimiz Yılmaz Taşkın ağabeyimizin adını yaşatmak için düzenlediğimiz bu yarışma vesilesiyle Yılmaz Taşkın’ı tekrar rahmetle anıyoruz" dedi. Genel Türk Tarihi, Osmanlı Tarihi, Yakın Tarih, Genel Kültür gibi alanlardan çeşitli soruların yer aldığı ilçeler arası yarışmada ipi göğüsleyerek birinci olan Kartepe Ülkü Ocağı mensubu Ortaöğretim öğrencisi gençlere bilgisayar hediye edildi.

20170225044655ulku.jpg