07 Mayıs 2024
  • Kocaeli20°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Rize13°C

KÖRFEZ’DEKİ CAMİLER ‘GÜL’ KOKUYOR

Körfez Belediyesi tarafından hayta geçirilen uygulamayla ilçedeki tüm camilere gül suyu püskürten esansmatik yerleştirildi. Bu sayede camilerin daha güzel ve ferah kokması sağlandı.

Körfez’deki camiler ‘gül’ kokuyor

08 Şubat 2017 Çarşamba 19:34

DAHA FERAH

Körfez’de güzel bir uygulama daha faaliyete geçti. Körfez Belediyesi, anlamlı bir çalışmaya daha imza atarak ilçedeki tüm camilere gül suyu püskürten esansmatik yerleştirdi. Esansmatiklerin püskürttüğü gül suyu kokusunun camilerin havasını değiştirdiğini ifade eden yetkililer, “Cemaatimizin camiye girerken ya da çıkarken daha ferah ve daha güzel bir kokuyla karşılaşması için camilerimize esansmatik yaptırdık” ifadelerini kullandı.

TÜM CAMİLERE

İlçedeki cami cemaati de uygulamadan son derece memnun. Hacıosman Mahallesi’nde bulunan Bağdat Camii’nin cemaati, gül suyu kokusunun etrafa ferah bir hava saçtığını dile getirerek, “Belediye başkanımızdan Allah razı olsun, çok güzel düşünülmüş bir uygulama. Yapılan ve çalışma herkese örnek olmalı” ifadelerini kullandı. Esansmatikler, Körfez’deki tüm camilere periyotlar halinde konularak kullanıma hazır hale getirildi.