06 Mayıs 2024
  • Kocaeli8°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara10°C
  • Rize11°C

BİZLER ÖĞRENCİ KİMLİĞİMİZLE ÖN PLANDA OLMALIYIZ

KOÜ Öğrenci Konsey Seçimlerinin ardından bir konuşma gerçekleştiren Başkan Metin Geldeş, “Öğrenciliğin ben ideolojisi yoktur...

Bizler öğrenci kimliğimizle ön planda olmalıyız

12 Ocak 2017 Perşembe 08:42

OÜ Öğrenci Konsey Seçimlerinin ardından bir konuşma gerçekleştiren Başkan Metin Geldeş, “Öğrenciliğin ben ideolojisi yoktur. Bizler öğrenci kimliğimizle ön planda olmalıyız.Bu süreçten sonra tüm temsilci arkadaşlarımızla bir araya gelerek aradaki soğukluğu gidermek istiyoruz” dedi
 
KOÜ Öğrenci Konsey Seçimlerinde başkanlığa seçilen Metin Geldeş yaptığı açıklamada, “ Seçimler gergin bir ortamda geçti. İstemediğimiz hadiseler yaşandı. Ülke olarak o kadar zor  günlerden geçiyoruz ki gönül isterdi ki bu tarz şeyleri enerjimizi böyle şeylere harcamayalım. Ama tarih bizi beraber yürüdüğümüz arkadaşlarla karşı karşıya getirdi. Gönül istiyor ki bundan sonraki gerginlikler tamamen rafa kaldırılsın, arkadaşlarımızla tekrar bir araya gelelim. Bu süreçte kimlerin gönlünü kırdıysak, kimlerin kalbini kırdıysak, hepsinden özür diliyorum. Bizlere haklarını helal etsinler” dedi.
 
GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Bu süreçte özellikle bizden desteklerini esirgemeyen tüm kardeşlerime teşekkür ederim diyen Geldeş, “Derslerinden, sınavlarından vazgeçtiler. Sonucun üniversitemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Öğrenciliğin ben ideolojisi yoktur. Bizler öğrenci kimliğimizle ön planda olmalıyız.Bu süreçten sonra tüm temsilci arkadaşlarımızla bir araya gelerek aradaki soğukluğu gidermek istiyoruz. Tekrar ortak paydada buluşup güzel işlere imza atacağız” ifadelerini kullandı. 

İŞTE METİN GELDEŞ’İN YÖNETİMİ

KOÜ Öğrenci Konseyi Başkanı seçilen Metin Geldeş’in yönetim kurulu, Dürdane Merve Yılmaz, Muhittin Büyük, Ahmet Burak Özyurt, Onur Kından, Emre Erdoğan, Derya Topal, Mehmet Akçin ve Şevval Özarslan’dan oluştu.
 
DENETİM KURULU

Denetim kurulu üyeleri: Serhat Şahiner, Şahinde Çakır ve Özer Söyler