04 Mayıs 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C
  • Rize16°C

KOCAELİ TİCARET ODASI, KOCAELİ BAROSU’NU AĞIRLADI

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış ve beraberindeki heyet, Kocaeli Barosu Başkanı Av. Sertif Gökçe ve yönetimini ağırladı

Kocaeli Ticaret Odası, Kocaeli Barosu’nu ağırladı

05 Aralık 2016 Pazartesi 15:04

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış, Kocaeli Barosu Başkanı Av. Sertif Gökçe, yönetim kurulu üyeleri Av. Filiz Aykan, Av. Nuri Almaz, Av. Ali Yıldırım Sezer ve Av. Tamer Ejderoğlu'nu ağırladı. KOTO Meclis Başkan Yardımcısı Alp Kayalar, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Halil Baylam, Yusuf Ziya Uludüz, Hüseyin Gezer ve KOTO Başkan Danışmanı Süleyman Durak’ın hazır bulunduğu ziyarette konuşan Baro Başkanı Gökçe, “Gecikmiş bir ziyaret oldu ancak ülke olarak olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Bizlere de bu süreçte bazı görevler üstlendik. Geç de olsa önemli işbirlikleri yaptığımız Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret etmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 

BARIŞ: İŞBİRLİKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK 

Gökçe nezdinde Kocaeli Barosu’na ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Başkan Barış, “KOTO olarak Kocaeli Barosu ile çok verimli işbirliklerimiz oldu. Üyelerimizi değişen yasa ve uygulamalara karşı bilgilendirme noktasında Kocaeli Baromuz bizlere gereken tüm desteği vermiştir. Kocaeli Baromuza teşekkür ederim. İşbirliklerimiz artarak devam edecek. Son olarak, Ekim ayında tekrar başkan seçilen Sayın Gökçe’yi de kutluyorum” dedi.