29 Nisan 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara18°C
  • Rize17°C

ARKA SOKAKLAR 414. BÖLÜMDE KRİTİK OPERASYON!

Kanal D'nin heyecan dolu dizisi Arka Sokaklar 414. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Heyecan dolu dakikaların yaşanacağı Arka Sokaklar'da Mesut oğlunu kurtarmanın peşinde..

Arka Sokaklar 414. bölümde kritik operasyon!

28 Ekim 2016 Cuma 12:11

Arka Sokaklar 414. bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği yapımın kadrosunda önümüzdeki bölümlerden itibaren ‘Akasya Durağı’nda rol almış olan Ayça İnci (Yonca Kara) ve son olarak ‘Poyraz Karayel’de izlediğimiz Emir Çiçek’i (Sami Kara)'nin de yer alacağı Arka Sokaklar 414. Bölüm yeni bölümü için heyecan dorukta. Dizide operasyon başlıyor! Koray, Tunç ve Ebru’yu kaçırırken; Mesut, çocukları kurtarmak için çapa sarfediyor. İşte Arka Sokaklar 414. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Alp Korkmaz, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Figen Evren ve Nazlı Tosunoğlu'nun paylaştığı Arka Sokaklar 414. Bölüm 28 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 414. BÖLÜM ÖZETİ

Arka Sokaklar yeni bölümünde, Tunç ve Ebru baygın halde Koray’ın adamlarının aracıyla depoya kaçırılır. Tunç'ların kaçırıldığını gören taksicinin ifadesine başvurulur. Koray şüpheli tek isimdir. Rıza baba sinyal takibini başlatır. Ebru’nun kaçırıldığı ailesine de haber verilir. Annesi Ayten, üvey babası İhsan perişan halde kızlarından gelecek iyi haberi beklerler.
Koray, Mesut’a ulaşır. Tunç ve Ebru karşılığında istediği bellidir. Mekanından kaldırdıkları malın tamamını geri istemektedir. Ebru ve Tunç kıpırdayamayacak şekilde bağlıdır. Koray’ın adamları tarafından yüksek dozda eroine mahkum kalırlar. Mesut, hayattaki tek varlığı oğlunu kurtarmak için çırpınmaktadır.