10 Mayıs 2024
  • Kocaeli12°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara13°C
  • Rize14°C

GESMEK YENİKENT’TE 70 KURSİYERE SERTİFİKA VERDİ

Gebze Belediyesi tarafından oluşturulan GESMEK Mahalle Kurs Merkezleri’nin düzenlediği sergi açılışları, Yenikent kurs merkezinin sergi açılışıyla devam etti.

GESMEK YENİKENT’TE 70 KURSİYERE SERTİFİKA VERDİ

15 Mayıs 2014 Perşembe 10:08

Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları(GESMEK) mahalle kurs merkezleri yılsonu sergisi açılışları Yenikent kurs merkezi sergi açılışıyla devam etti. Yenikent’te 3 branşta 70 kursiyer sertifikalarına kavuştu. Sergide kursiyerlerin eserleri ziyaretçilerden tam not aldı.
Gebze Yenikent Mahallesi’nde bulunan GESMEK kurs merkezinde bir yıl boyunca eğitim alan kursiyerlerin hünerli ellerinden çıkan eserler görücüye çıktı. Kadın üst giysileri dikimi, iğne oyası ve el nakışı branşlarında toplam 70 kursiyerin mezun olduğu Yenikent kurs merkezinde mezun olanlara sertifikaları teslim edildi.
Törende kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, başarılı çalışmalarından dolayı GESMEK idarecilerini ve usta öğreticilerini kutladı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in de büyük önem verdiği GESMEK ailesinin her yıl büyüyen ve gelişen hünerli bir aile olduğunu dile getiren başkan yardımcısı Ayran, sertifikalarına kavuşan kursiyerleri de tebrik etti. Konuşmanın ardından kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. Sergide yer alan kursiyerlerin eserleri ziyaretçilerden tam not aldı. Açılış törenleri 16 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Gaziler Mahallesi kurs merkeziyle devam edecek.