07 Mayıs 2024
  • Kocaeli6°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C
  • Rize11°C

BU SAĞLIK OCAĞINDA NELER OLUYOR?

Mustafa Paşa Mahallesi'ndeki sağlık ocağında iddiaya göre görevli bir doktor hastalarına kötü davranarak aşağılayıcı laflar söylüyor.

Bu sağlık ocağında neler oluyor?

10 Ekim 2016 Pazartesi 14:13

Mustafa Paşa Mahallesi'ndeki sağlık ocağında her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Yine gündeme gelen bir iddia, burada görevli olan bir doktor hastalarına zaman zaman argo kelimeler söyleyip terslediği ve aşağılayıcı bir şekilden sağlık ocağından kovduğu ortaya atıldı. Kimi zaman bu doktora cevap verenler ise, yine aynı sağlık ocağında bulunan hemşireninde yardımıyla dışarıya atıldığı söylendi. 

KAFASINA GÖRE HASTA MUAYENE EDİYORLAR

millihakimiyet.com'u arayarak şikayette bulunan ve ismini vermek istemeyen bir vatandaş şunları söyledi: '' Mustafa Paşa Mahallesi'ndeki sağlık ocağında bulunan doktor kafasına göre muayene edip kafasına göre reçete ve ilaç yazıyor. İşine gelenlere iyi davranıp, işine gelmeyenleri ise buradan kovuyor. Hatta kovmakla birlikte kalmayıp aşağılayıcı sözler söyleyip orada bulunan hemşiresi ile birlikte saldırışa geçiyor. Hasta insanların oraya gidip muayene olması gerekirken daha kötü hasta olup evlerine geri dönüyor. Üstelik bunlar hakkında hiç kimse suç duyurusunda bulunmuyor. Mahalleli olarak bu duruma sessiz kalmayacağız. Bu bir değil iki değil. Sürekli aynı sorun başımıza geliyor. Bu doktor hakkında sağlık bakanlığı ve ilçe sağlık müdürünün soruşturma açmasını ve doktorluktan men edilmesini istiyoruz. Bunların orada bulunması bizim sağlığımızı etkiliyor.''