10 Mayıs 2024
  • Kocaeli13°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara12°C
  • Rize15°C

EVLİLİK PROGRAMLARI PİSLİK SAÇMAYA DEVAM EDİYOR

Toplum ahlakını ve aile yapısını çökertmeye yönelik televizyon kanallarında evlilik programı adı altında yapılan programlar pislik saçmaya devam ediyor.

Evlilik programları pislik saçmaya devam ediyor

30 Ağustos 2016 Salı 13:53

Aile kavramından uzak, toplumun ahlakını yozlaştıran izdivaç programlarında ortaya çıkan mide bulandıran olaylara bir yenisi daha eklendi. Zuhal Topal'ın sunduğu evlilik programında damat adaylarından Birkan ile yatak görüntüleri ortaya çıkan Sevgi, programda talibini arayan Çağrı ile nikah masasına oturduklarını duyurması üzerine evlilik programlarının gerçek yüzü ortaya 

hqdefault-001.jpg

BİRKAN'LA YATAĞA GİRDİ ÇAĞRI İLE EVLENDİ

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanan izdivaç programında yayına katılan Sevgi, sürpriz bir karara imza attığını belirterek damat adaylarından Çağrı ile evlendiğini açıkladı. Bu karar başta Zuhal Topal olmak üzere sütdyodaki diğer gelin ve damat adaylarını şoka uğrattı.Sevgi Akiska , Birkan Key ile de bir küs bir barışık aşk yaşamaya başlayınca popüler oldu. Oysa çiftin daha önceden tanıştıkları ve ekranda yaptıklarının rol olduğu ortaya çıktı. Bunu ifşa eden de Birkan ve Sevgi'nin yatakta çekilmiş mahrem görüntüleri oldu.

İşte Sevgi ve Çağrı'nın fotoğrafı..

yatak-goruntuleri-cikan-sevgi-damat-adayi-chagri-ile-evlendi-.jpg