02 Mayıs 2024
  • Kocaeli11°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara12°C
  • Rize14°C

KİYAD’DAN KARAOSMANOĞLU’NA TEBRİK ZİYATERİ

Kocaeli İnsani Yardım Derneği (KİYAD)yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

Kiyad’dan Karaosmanoğlu’na Tebrik Ziyateri

10 Nisan 2014 Perşembe 12:18

- Kocaeli İnsani Yardım Derneği (KİYAD)yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

KİYAD Başkanı İsmail Yeşildal ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret ederek 3. dönemi kutladı. Başkan Karaosmanoğlu’nu 22 Nisan’da yapılacak olan Yetim Gecesi’ne davet eden KİYAD yönetimi çalışmalarını anlattı. Yeşildal, Başkan Karaosmanoğlu’nun da katıldığı uğurlama programıyla son olarak Suriye’ye 7 TIR dolusu insani yardım ulaştırdıklarını hatırlattı.

İnsani Yardım Derneği’nin dünyanın dört bir yanında mazlumlara yardım konusunda öncülük yaptığını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Biz de gücümüz yettiğince bu kervana destek sağlamaya çalışıyoruz. Suriyeli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak anlamında yaptığınız güzel çalışmaları takip ediyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gereken desteği vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.