05 Mayıs 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C
  • Rize13°C

DARICA'DA CİNNET! 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Darıca'da meydana gelen olayda bir kişi, kendisinden boşanmak isteyen eşini ve kayınpederini silahla öldürdükten sonra, tabancayı kendi kafasına dayayıp intihar etti.

Darıca'da cinnet! 3 kişi hayatını kaybetti

24 Haziran 2016 Cuma 09:30

Olay Darıca'ya bağlı Bayramoğlu Mahallesi Güvercin Sokak No: 39 adresinde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre;  yaklaşık bir ay önce eşi Fatih Akbaş'a boşanma davası açan Bahar Akbaş, 4 yaşındaki çocuğunu da alarak babasının evine yerleşti. Bugün akşam saatlerinde baba Bülent Anar'ın evine gelen Fatih Akbaş eşi Bahar Akbaş ile görüşmek istedi. Görüşmek için eve giren Fatih Akbaş, iddiaya göre evin yatak odasında eşi Bahar Akbaş'ı (27) öldürdükten sonra bir başka odada olan kayınpederi Bülent Anar'ı da(51) tabanca ile ateş ederek öldürdü. Hemen sonra eşini ve kayınpederini öldüren Fatih Akbaş daha sonra başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti. 

Öte yandan Fatih Akbaş'a açılan boşanma davasının ardından sık sık eşini rahatsız ettiği gerekçesiyle savcılığın iki kez çağrı üzerine tedbir kararı aldığı bilgisine ulaşıldı.