02 Mayıs 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C
  • Rize16°C

HEM EĞLENDİLER HEMDE TADINI ÇIKARDILAR

Çocuklar, Fuar içinde düzenlenen Ramazan etkinliklerinde çocuklar hem eğlendi, hemde verilen küçük ikramların tadını çıkardı.

Hem eğlendiler hemde tadını çıkardılar

21 Haziran 2016 Salı 12:56

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Fuar içinde Ramazan Ayı boyunca düzenlediği Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Yıldız Sahnesi’nde gerçekleştirilen dün akşamki etkinliklerde çocuklar Hüseyin Goncagül ile doyasıya eğlenirken, büyüklerde sahne şovlarını izledi. Hacivat- Karagöz gösterisinde de çocuklara eğitici ve eğlendirici sunumlar yapıldı.
 
İNTERAKTİF OYUNLAR

İnteraktif uygulamalarıyla çocukları sahneye çeken Hüseyin Goncagül, onlara çeşitli oyunlarla birlikte ilahiler söyletti. İnteraktif oyunlarda yer alan çocuklara lolipop ve puf ikram edildi. Çocuklar sahnede Nasrettin Hoca’nın peşine takılıp “Bismillah” ilahisini hep bir ağızdan seslendirdiler.
 
ERKAN VE KAAN OBÜS ŞOVLARI

Gecenin bir diğer sürprizi de kukla gösterisi ve sahne şovları oldu. Yetenek Sizsiniz Programı’nda sahne alan Erkan ve Kaan Obüs, şovlarıyla nefes kesti. Erkan Obüs kukla şovu ve ilizyon gösterisiyle çocukları eğlendirdi. Kaan Obüs de jonglör ve ateş gösterileri gerçekleştirdi.