02 Mayıs 2024
  • Kocaeli11°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C
  • Rize14°C

GEBZE İLKÇEV DİRİLİŞ KAMPINDA

Gebze İlim,Kültür ve Çevre Kulübü Derneği(İLKÇEV)Gençleri, 13-16 Haziran 2016 tarihlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Yuvacık Aytepe Diriliş Kampında düzenlediği gençlik kampına katıldı.

Gebze İLKÇEV diriliş kampında

19 Haziran 2016 Pazar 10:05

İLKÇEV,34 izci ve 3 izci lideri ile beraber diriliş kampında yerini aldı. İzciler Eğitim ve Sporla Dolu Muhteşem Bir 4 Gün Yaşadı...

Kamp boyunca izciler liderleri ile beraber muhteşem doğa eşliğinde hem eğitimlerini yaptılar hemde birbirinden eğlenceli oyun parkurlarında vakit geçirdiler. Eğitmenlerle beraber okçuluk talimi yapan izciler, ata sporlarımızdan olan matrak ile de tanışma imkanı buldular.Ayrıca birçok etaptan oluşan zorlu parkurlara sahip pentatlon alanında kıyasıya yarıştılar. Kamp süresince 4’er kişilik ahşap kulübelerde konaklayan izciler paintball, doğa yürüyüşü ve daha birçok etkinlik ile kampı tamamladılar.

 İLKÇEV Gençlik Komisyonu Başkanı Safa Tonyalı; “ Bizlere bu imkanı sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyemize ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğümüze teşekkürlerimizi sunuyorum.” açıklamasında bulundu.