30 Nisan 2024
  • Kocaeli12°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C
  • Rize14°C

İLAHİLERİYLE MEST ETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinliklerinde Kocaeli'ye hitap Sami Özer, seslendirdiği ilahilerle vatandaşların kulaklarındaki pası sildi.

İlahileriyle mest etti

11 Haziran 2016 Cumartesi 08:54

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli Fuarı’nın 50. yılında Ramazan ayına özel Kocaelililere sunduğu etkinliklerin konuğu, tasavvuf müziğinin önde gelen isimlerinde Sami Özer oldu. Sevilen sanatçı birbirinden anlamlı ilahilerle fuara gelenleri mest etti.
 
TASAVVUF MÜZİĞİ’NİN ÜSTADI

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Fuarı’nda düzenlenen 11 ayın sultanı Ramazan’a özgü etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşların iftarlarını açıp eski Ramazanların geleneklerini görebildiği etkinliklerde, tasavvuf müziğinin üstatlarından Sami Özer ilahi konseri verdi. Özer, Nefes adlı albümünde yer alan parçalar ağırlıklı ilahilerle, Ramazan ayının maneviyatını Kocaelililere yaşattı.
 
ÖMER DÖNGELOĞLU SOHBETİ

İbiş, Nasrettin Hoca, Meddah gibi Ramazan geleneklerinin yaşatıldığı etkinliklerin 10 Haziran Cuma günü konuğu ise Grup Tillo olacak. ”Ortağız bir namusa” adlı parçası ile gündeme gelen sevilen grup fuara gelenlere ilahilerini seslendirecek. Kocaeli Fuarı’ndaki etkinliklerde 11 Haziran Cumartesi günü ise televizyon programcısı ve ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu, Peygamberimizin Dostları adlı söyleşisi ile Kocaelililerle bir araya gelecek. Etkinlikler iftardan sonra gerçekleştiriliyor.

img_0047.jpg