03 Mayıs 2024
  • Kocaeli13°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara11°C
  • Rize14°C

KÖYLERİN İHTİYACI KARŞILANDI

Köylerde düzenlenecek ve cemiyetlerde kullanılmak üzere, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi muhtarlara malzeme yardımında bulundu.

Köylerin ihtiyacı karşılandı

08 Haziran 2016 Çarşamba 11:51

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından, muhtarların köylerdeki cemiyetlerde kullanmaları için sandalye, masa ve tabure yardımında bulunuldu.
 
MEMNUNİYETLE KARŞILADILAR

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan masa, sandalye ve tabure yardımları ihtiyacı olan mahalle muhtarlarına teslim edildi. Teslim edilen malzemeler köylerde vatandaşlar tarafından düzenlenecek mevlid, düğün ve iftar programlarında kullanılacak. Cemiyetlerde kullanılmak üzere muhtarlara toplamda 350 plastik masa, 2 bin plastik sandalye ve 3 bin tabure teslim edildi. Yapılan yardımlar muhtarlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
 
TEŞEKKÜR ETTİLER

Yardımlar ile birlikte köylerde düzenlenecek cemiyetlerde malzeme eksikliği giderildi. Muhtarlar, ‘’Cemiyetlerimizde kullanılacak bu malzemeler köy halkının ana ihtiyaçlarından bir tanesi. Toplu organizasyonlar vatandaşların birbirine olan bağlarını güçlendiriyor. Bu malzemeler için Büyükşehir ekiplerine teşekkür ediyoruz’’ şeklinde görüş bildirdi.

img_0126.jpg