04 Mayıs 2024
  • Kocaeli13°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C
  • Rize16°C

ÇOCUK PARKI YAPILIYOR

İzmit'e bağlı Bağçeşme Mahallesi'nde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürüyüş yolu, kamelyalar ve fitness alanından oluşan çocuk parkı yapılmaya başlandı.

Çocuk parkı yapılıyor

07 Haziran 2016 Salı 08:16

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından İzmit Bağçeşme’de çocuk parkı yapılıyor. Bağçeşme’de yapılan çocuk parkı, yürüyüş yolu, çocuk oyun grupları ve fitnes alanıyla bölgede güzel bir sosyal donatı alanı oluşturacak.

SOSYAL DONATI ALANI

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bahçeşme Mahallesinde yapımına başlanan çocuk parkında 200 metre yürüyüş yolu, 170 metrekare çocuk oyun alanı, 40 metrekare fitnes alanı, 3 adet damla tipi kamelya bulunacak. Traverst granit küp taşla döşenen yürüyüş yolunda sağlıklı bir yaşam için yürüyüş yapma imkanı bulunacak.

img_7875.jpg

YAKINDA TAMAMLANACAK

Bölgede yapılan park ve yürüyüş yolu ile mahalle sakinleri, fitnes alanındaki spor aletleriyle spor yapabilecekler. 70 metre taş duvar yapılan çocuk parkı ile Bağçeşme Mahallesi sakinleri yeni bir dinlence alanına kavuşmuş olacak Çocuk parkının 3 hafta sonra tamamlanması ve hizmete girmesi planlanıyor.