20 Mayıs 2024
  • Kocaeli12°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara20°C
  • Rize13°C

MHP'DE YEDİEMİNLER DÖNEMİ

MHP Genel Merkezi tarafından MHP Kocaeli İl Başkanlığı’na verilen talimatla, MHP Çayırova İlçe Başkanı Fatih Kartal’ın yerine Abdullah Adanur atanmıştı. Ataması yapılmayan Kandıra ve Dilovası teşkilatlarına ise yediemin yetkilendirilmesi yapıldı.

MHP'de yedieminler dönemi

31 Mayıs 2016 Salı 16:08

Milliyetçi Hareket Partisi’nde, Genel Başkan Devlet Bahçeli ile parti içi muhalefetin arasında rekabet her geçen gün büyürken Türkiye geneli il ve ilçelerde ise Bahçeli’ye ve Genel Merkez’e muhalif olan il ve ilçe teşkilatlar kapatılıyor. Muhalif olduğu için görevlerinden alınan ve fesh edilen Darıca, Derince Diloavası, Kandıra, Başiskele, İzmit, Çayırova ve Karamürsel İlçe Teşkilatları için yeniden yapılanmaya gidiliyor.
 
YEDİEMİNLER DÖNEMİ

MHP Darıca İlçe Teşkilatı, Kandıra İlçe Teşkilatı ve Dilovası Teşkilatları kapatılarak yediemin olarak görevlendirmeler yapıldı. Darıca yediemine Adem Emre Aygün, Orhan Özcan ve Selçuk Doğan görevlendirildi. Kandıra yediemin olarak Recep Özcan, Gürcan Kolay ve Sami Acıkök görevlendirildi. Dilovası’na yediemin olarak ise Ayhan Akay, Ali Yılmaz ve Resul Yılmaz görevlendirildi.