27 Nisan 2024
  • Kocaeli18°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara25°C
  • Rize17°C

PELİTLİ KÖYÜ MUHTARINA ŞOK !!!

Pelitli'de muhtarın lokanta inşaatı köy meydanına doğru genişleyince şikayet üzerine Gebze Belediyesi tarafından mühürlendi.

Pelitli Köyü Muhtarına ŞOK !!!

28 Nisan 2016 Perşembe 10:55

Köylüler, "Köy Meydanı herkesin, sadece muhtarın değil. Muhtar da böyle yaparsa kim ne yapmaz” dediler. 

 
Gebze Pelitli Köyü Muhtarı Kafer Ceyhanlı tarafından bundan yaklaşık 25 gün önce Köy meydanında eski bakkalın yerine başlattığı lokanta inşaatı çalışması ruhsatsız olduğu gerekçesiyle Gebze Belediyesi tarafından durduruldu. Muhtarın başlattığı inşaatın bir bölümünün Köyün tüzel kişiliğine ait olan Köy meydanına da sarktığı için inşaatının durdurulduğu belirtiliyor. 
Gebze Pelitli Köyü Muhtarı Kafer Ceyhanlı tarafından bundan yaklaşık 25 gün önce Köy meydanında eski bakkalın yerine başlattığı lokanta inşaatı çalışması ruhsatsız olduğu gerekçesiyle Gebze Belediyesi tarafından durduruldu. Edinilen bilgilere göre, inşaatın köy meydanının bir bölümüne taştığı için Gebze Belediyesince durdurulduğu belirtilirken bazı köylüler, “ Köyün eski bakkalın yerine başlatılan çalışmalar bir süre sonra köy meydanına doğru genişleme işareti gösterdi. Köy Meydanı herkesin, sadece muhtarın değil. Muhtar da böyle yaparsa kim ne yapmaz” diyerek belediyenin inşaat durdurmasını yerinde buldular. Şimdi Muhtar Kafer Ceyhanlı’nın durdurulan inşaatının tekrar açılması için çaba içinde olduğu ileri sürülüyor. 

Muhtar Kafer Ceyhanlı ise,  iddiaların doğru olmadığını, yasal olmayacak hiç bir iş yapmadıklarını ifade etti.