07 Mayıs 2024
  • Kocaeli5°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara4°C
  • Rize11°C

YARIN GELİYOR !

İzmit Körfezi Köprüsü’nde son tabliye, 21 Nisan Perşembe günü yerine konacak. 21 Nisan günü saat 13.00’te bu nedenle düzenlenecek tören için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Dilovası’na geleceği öğrenildi.

YARIN GELİYOR !

20 Nisan 2016 Çarşamba 11:08

Körfez Köprüsü’ne son tabliyeyi yerleştirme törenine, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile birlikte Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da katılacaklar. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Perşembe günü Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın mütevazi bir heyet tarafından karşılanacağını ve Dilovsı’na da mütevazi bir heyetin gideceğini açıkladı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kocaeli Üniversitesi ağırlıklı 13 Mayıs’taki İzmit programı ise geçerli. AK Parti İl Başkanı Ceyhan, Cuma günü İzmit’e gelen Başbakan Davutoğlu’nun şehrimizden çok mutlu ayrıldığını söyledi Ceyhan bu konuda yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Başbakanımın Düzce’ye gittiği helikopterde, Büyükşehir Belediye Başkanımız Karaosmanoğlu ile ben de vardım. Başbakan, bizi kutladı, (Moral bulmak isteyen Kocaeli’ye gelmeli. Kocaeli her zaman benim moralimi yükseltiyor) dedi."