07 Mayıs 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara12°C
  • Rize16°C

KUNDAKLANAN BİNAYI İNCELEDİLER

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Darıca’da kundaklanan Nene Hatun Mahalle teşkilatına giderek olay yerini inceledi.

KUNDAKLANAN BİNAYI İNCELEDİLER

02 Ocak 2016 Cumartesi 14:04

CAMLARI KIRDILAR

AK Parti Darıca Nene Hatun Mahalle teşkilatı önceki akşam gece yarısı kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğramış ve saldırıyı gerçekleştirenler temsilciliğin camlarını kırarak içeriye molotof kokteyli atarak kayıplara karışmıştı. Gerçekleşen saldırı gece geç saatlerinde yaşandığı için olayda ölen veya yaralanan olmazken mahalle teşkilatında maddi hasar meydana gelmişti. Yaşanan olayla ilgili olarak da Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polisler geniş çaplı bir çalışma başlatmıştı.

SALDIRGANLAR 3 KİŞİ

Olayların akabinde AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi ile birlikte kundaklanan mahalle teşkilatında incelemelerde bulundu. İnceleme  sırasında Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk’te yer aldı.  Yapılan saldırıyı kınayan Başkan Kahraman, “Teşkilatta maddi hasar var. Çok şükür ki ölen ya da yaralanan yok. Olay sonrası soruşturma başlatıldı. Kamera kayıtları inceleniyor. Olayda 3 kişinin yer aldığı tespit edildi” şeklinde konuştu.