05 Mayıs 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C
  • Rize17°C

GONCA KOŞTU İSTİFA ETTİ

Ak Parti’li Gonca Koştu skandal torpil iddiası sonrasında istifa ettiğini duyurdu.

GONCA KOŞTU İSTİFA ETTİ

20 Aralık 2015 Pazar 11:38

Yargıya başvuracağını ve kendisine komplo kurulduğunu ifade eden Koştu, “partimi ve kadın kollarımızı zor durumda bırakmamak için istifamı il kadın kolları başkanımıza ilettim” dedi
 

Ak Parti  İl Kadın Kolları Üyesi Gonca Koştu, 25 bin lira karşılığında polislik sınavında başarısız olan isimlere ‘yardım’ ettiği iddiaları sonrasında yönetim kurulu üyeliği görevinden istifa etti. İstifasıyla ilgili gazetemize konuşan Gonca Koştu: “Asılsız iddialarla ilgili çok üzüldüm. Bu benim adıma bir komplodur. Bu komployu kimlerin yaptığını çok iyi biliyorum. Konuyu yargıya taşıyacağım. Bu süreçte partimi ve kadın kollarımızı zor durumda bırakmamak için istifamı il kadın kolları başkanımıza ilettim. Ben sadece insani bir davranışta bulundum. Altını çizerek söylüyorum yardım etmek istedim. Maddi hiçbir şey söz konusu değildi. Burada mağdur olan insanlar vardı. Hepsi bu” ifadelerini kullandı. 
 

ŞAİBEYE GÖZ YUMMAM

 

Öte yandan konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz AKP İl Kadın Kolları Başkanı Emine Zeybek, "Ben parti içerisinde en küçük bir şaibe ya da iddiaya göz yummayacağımı arkadaşlarıma söylemiştim.

 

 

Sağolsun Gonca hanımda bu işten bizim zarar görmememiz için sağolsun istifasını verdi. Duyarlılık gösterdi. Bir iftiraya uğradığını söyledi. Bu iftira nedeniyle mücadele edeceğini belirtti. İstifa ederek doğrısunu yaptı" dedi.

 

emoine.jpg