04 Mayıs 2024
  • Kocaeli13°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C
  • Rize16°C

DARICA'DAKİ ÇEK ÇEKLİ SOYGUNDA SUÇ ÜSTÜ

Darıca Piri Reis Mahallesi’nde bir işyeri önüne çek çek diye adlandırılan çöp toplama aracı ile gelip işyerinin kapısını zorlayan Afgan uyruklu iki zanlı ihbar sonrası polis tarafından yakalandı.

Darıca'daki Çek Çekli Soygunda Suç Üstü

25 Kasım 2015 Çarşamba 13:46

Darıca’da bir işyerinden hırsızlık yapmak isteyen Afgan uyruklu iki şahıs polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri suçlular üzerinde yapmış oluğu çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Polis ekipleri iki Afgan şahsı hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgilere göre; Olay Piri Reis Mahallesi Yelkenkaya Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinde meydana geldi. Afgan uyruklu M.E ve N.H isimli şahıslar çek çek diye tabir edilen çöp toplama aracı ile işyerinin önüne geldi. İki zanlı ardından yanlarında getirdikleri keser ve pense ile işyerinin kapısını zorlamaya başladı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen polis ekiplerine haber verdi.

Hızla olay yerine gelen polis ekiplerini gören iki zanlı ardından kaçmaya başladı. Şahıslar kısa bir kovalamacının sonrasında polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen zanlılar ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan M.E ve N.H’nin yapılan üst aramasında 3 yüzük, 2 kolye, 12 gram Afgan kobarı ve suç aletleri ele geçirildi. Zanlılar polisteki sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi.