05 Mayıs 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara14°C
  • Rize14°C

ALACAK VERECEK MESELESİ KANLI BİTTİ

Gebze Hürriyet Mahallesi’nde meydana gelen olayda O.Ş isimli şahıs 3 bin TL alacağı olduğu iddiasıyla tartıştığı Musa Sarıbaş’ı bıçaklayarak ağır yaraladı.

Alacak Verecek Meselesi Kanlı Bitti

20 Kasım 2015 Cuma 12:37

Gebze’de meydana gelen alacak verecek meselesinde kan aktı. Olayda bir kişi bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı. Edinilen bilgi ve iddialara göre; olay önceki akşam Gebze Hürriyet Mahallesi 2010 Sokak’ta gerçekleşti. İddialara göre Musa Sarıbaş (17), O.Ş. isimli şahıstan 3 bin TL borç aldı. Ardından O.Ş alacağını istemek için Musa Sarıbaş’ın evinin önüne gitti. Bir süre konuşan ikili arasında daha sonra tartışma başladı ve bir anda kavgaya dönüştü. Sinirlerine hâkim olamayan O.Ş. bıçakla Musa Sarıbaş’ı karnından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. 

Musa Sarıbaş kanlar içinde yerde kaldı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri Musa Sarıbaş’a olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Öte yandan olay yerinden kaçan O.Ş. polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu evinde yakalanarak gözaltına alınırken yaralı Musa Sarıbaş’ın durumunun ağır olduğunu bildirildi. Polis ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.