27 Nisan 2024
  • Kocaeli19°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara23°C
  • Rize20°C

GEBZE'DE ALDATILAN KOCA DEHŞET SAÇTI

Gebze’de meydana gelen olayda hapisten çıkarak eşi ve eşinin gönül ilişkisi yaşandığı kişiyi evde zorla tutarak döven koca ve yanında bulunan 2 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Gebze'de Aldatılan Koca Dehşet Saçtı

03 Kasım 2015 Salı 10:50

 Edinilen bilgi ve iddialara göre; Olay Gebze Barış Mahallesi’nde bir evde yaşandı. Çeşitli suçlardan cezaevinde yatan İ.K isimli şahısın eşi İ.K isimli bayan M.E. K ile gönül ilişkisi yaşamaya başladı.  Hapisten çıkan İ.K eşi  İ. K ve M.E. K’nin yaşadığı ilişkiyi öğrendi. Bunun üzerine İ.K ve M.E. K Gebze’den kaçarak İstanbul’a gitti. İ.K isimli koca ise yanına aldığı A.B ve O.Y ile İstanbul’a giderek, eşini ve gönül ilişkisi yaşadığı M.E. K’yi zorla araca bindirerek, Gebze Barış Mahallesi’ndeki evine getirdi. Burada M.E.K ve eşi İ.K’yi döverek evde üç gün boyunca tuttu. Bir fırsat bulan İ.K isimli kadın evden kaçarak Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gitti ve  başından geçen olayı anlatarak şikayetçi oldu.

 Ardından harekete geçen Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro ekipleri Barış Mahallesi’ndeki eve operasyon düzenleyerek. İ.K, A.B ve O.Y yakalayarak gözaltına aldı. Emniyete getirilen üç şahıs ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.