03 Mayıs 2024
  • Kocaeli18°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara19°C
  • Rize15°C

REMZİ KANDAZ ARTIK AKP'LİLERİN MUHTARI!

Gebze’ye bağlı Arapçeşme Mahallesi muhtarı Remzi Kandaz, kamu görevlisi olduğunu unutarak sosyal paylaşım sitesinden AKP’ye oy çağrısı yaptı, diğer partilere oy verenlere de ‘aptal’ nitelemesinde bulundu!

Remzi Kandaz Artık AKP'lilerin Muhtarı!

01 Kasım 2015 Pazar 11:43

Her seçimde bu konuda çok fazla şikayete konu olan, seçimlerde mahallesindeki seçmenlere AKP’ye oy vermesi konusunda telkin ve çalışmalarda bulunduğu yönünde çok fazla eleştirilen Remzi Kandaz, bu seçimde de adeta AKP mahalle temsilcisi gibi çalışıyor.

Kamu görevi yaptığını unutan muhtar Kandaz, sosyal paylaşım sitesinden AKP’ye oy isterken, diğer partileri ise, ‘Bekara hanım boşamak kolaydır hesabı gibi daha önce ülkenin anasını ağlatanlar bu sefer bol kepçeden vaatler veriyorlar’ diyerek eleştirdi.

Seçmene de hakarette bulunan muhtar Kandaz, “Bir insan delikten bir defa ısırılır. İkinciyi ısırılırsa o onun aptallığındandır. Onun içindir ki daha iyisini bulana kadar oyumu AKP’ye vereceğim’ ifadelerini kullandı.

Diğer partilere mensup seçmenler, muhtar Kandaz’ın paylaşımına tepki göstererek, her seçimde aynı tutumu sergilediğini belirttiler.

 

Muhtar Kandaz’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekilmiş çok sayıda fotoğrafı da dikkat çekti.

4-099.jpg5-057.jpg6-027.jpg