30 Nisan 2024
  • Kocaeli17°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara24°C
  • Rize16°C

FİLMLERİ ARATMAYACAK OLAY GEBZE'DE YAŞANDI

Gebze Arapçeşme Mahallesi’nde eşine az rastlanır türden bir yaralama vakası yaşandı. Kana susamış zanlılar Kemal D.’(26) isimli vatandaşın kaçamasın diye önce arabasının tekerini patlattı. Zanlılar daha sonrada adres sorma bahanesi ile Kemal D’yi bıçaklad

Filmleri Aratmayacak Olay Gebze'de Yaşandı

20 Ekim 2015 Salı 20:18

Olay geçtiğimiz günlerde Gebze’nin Arapçeşme Mahallesi’nde yaşandı. Evinden işe gitmek için çıkan Kemal D. İsimli vatandaş kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı. Olayın korkunç yüzü ise olay yerini gösteren güvenlik kameraları incelendiği zaman belli oldu.

 

Kimliği belirsiz kana susamış zanlılar planını günler öncesinden yaptığı belliydi.  Gece geç saatlerde bıçaklamayı planladıkları Kemal D’ye ait olan evin önüne gelen iki zanlı ilk iş olarak planlarının ilk aşaması olan yine Kemal’D.’ye ait aracın tekerlerini patlattı. Aracının tekerlerini patlatarak Kemal D’nin kaçmasını ve evin önünde oyalanmasını hedefleyen zanlılar ilk amacına ulaştı.

PUSU ATIP BEKLEMEYE BAŞLADILAR
Sabah erken saatlerde evden işe gitmek için çıkan Kemal D isimli vatandaş aracının tekerlerinin patlamış olduğunu görünce arkadaşını arayarak işe giderken kendisini almasını istedi. Kemal D, arkadaşını beklerken iki zanlı planlarının son aşamasını hayata geçirdi. Yoldan sıradan şekilde yürüyerek geçerken birbirlerine “ağabeye soralım o kesin bilir” diyerek Kemal D’ye yöneldi.

BİRİ OYALADI DİĞERİ BIÇAKLADI
Zanlılardan biri Kemal D’ye sorular sorarak oyalarken diğeri ise haince ve daha rahat bıçaklamak için arkaya doğru dolandı. Durumundan tedirgin olan Kemal D her ne kadar dikkatli olsa da zanlıların kendisini bıçaklamasına engel olamadı. Kalçasından ve sırtından bıçaklanan Kemal D, kendini apartmana attı. Kemal D’nin peşinden apartmana giren kana susamış zanlılar yakalanma korkusu ile olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

6-025.jpg7-016.jpg