02 Mayıs 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C
  • Rize16°C

TÜRKKAN'DAN AKP'LİLERE SERT TEPKİ!

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Meral Akşener ve Sinan Oğan ile ilgili eleştirilere sert bir dille cevap verdi. Türkkan, “AKP dört kurucusundan üçünü tasfiye etti.

Türkkan'dan AKP'lilere Sert Tepki!

10 Ekim 2015 Cumartesi 11:39

MHP Kocaeli Milletvekili Adayları Lütfü Türkkan ile Musa Coşkun Karamürsel’de gerçekleştirdikleri program çerçevesinde yüzlerce vatandaşın elini sıkıp MHP’ye oy istedi. MHP’nin seçim vaatlerini vatandaşlarla paylaşan adaylar gittikleri çok sayıda evde ilgi ile karşılandı. Adaylara MHP Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy da eşlik etti. Öte yandan MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan Karamürsel’de yaklaşık 100 kişilik bir gençlik grubu tarafından sloganlarla karşılandı.

GENÇLER KARŞILADI

Türkkan’ı, ‘Bozkurt Türkkan, Türkkan meclise’ sloganları ve havai fişek eşliğinde ki bir gösteri ile karşılayan gençler, 302 oyu Karamürsel’den alacaklarını söyledi. Türkkan’ın 7 Haziran’da 302 oyla kaybettiği vekilliği geri alacağını söyleyen gençler, “Geleceğimiz için size oy vereceğiz. Mecliste gençlerin sesi olacağınıza inanıyoruz” diye konuştu. Ülkenin gençlere ihtiyacı olduğunu belirten Türkkan ise, “Sizler olmadan hiçbir sorunun üstesinden gelemeyiz. 1 Kasım’da zaferi sizlerle kazanacağız” dedi.

BOYNUMUZUN BORCU

Ardından çözüm sürecine de değinen Türkkan, “Vatanınız yoksa hiçbir şeyiniz yok demektir. Vatanımıza sahip çıkmak hepimizin boynunun borcu ama en çok da siz gençlerin. Bu dönem hassas olmamız gereken bir dönem. 1902’de Balkanlarda başlayan savaş ile oradaki topraklarımızdan sürüldük. Şimdi gidin bakalım eskiden bizim için Kocaeli’den farksız olan o topraklara girebiliyor musunuz. Şimdi o topraklara gitmek için bir sürü prosedür gerekiyor. Toprak kaybetmek böyle bir şey iste” açıklamasında bulundu.

AKŞENER VE OĞAN SAVUNMASI

Türkiye’nin önündeki en önemli engelin terör belası olduğunu ifade eden Türkkan, “Askerimiz polisimiz doğuda PKK’ya operasyon yapmak için valilikten izin alıyor” dedi. Türkkan, yeniden aday gösterilmeyen Meral Akşener ve Sinan Oğan ile ilgili eleştirilere de sert bir dille cevap verdi. Türkkan, “AKP'nin dört kurucusundan kendi dışında kalan üçünü; önce Abdüllatif Şener, sonra Abdullah Gül, en sonunda da Bülent Arınç'ı tasfiye etti. Şimdi bu adamlar kalkıp MHP ile ilgili yorum yaptıklarında, komik olmakla kalmayıp, hadsizlik de yapmış oluyorlar” dedi.

2-116.jpg