02 Mayıs 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C
  • Rize14°C

BİNALİ YILDIRIM: ŞEHİT OLMAYA HAZIRIZ

Binali Yıldırım, İzmir'de yaptığı konuşmada şehit olmaya hazır olduklarını söyledi.

Binali Yıldırım: Şehit olmaya hazırız

02 Ekim 2015 Cuma 15:59

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü etkinlikleri kapsamında Narlıdere Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret etti.

 

Huzurevi sakinlerine 1 ay sonra ülkemizde seçim olduğunu hatırlatan Binali Yıldırım, "Şimdi bu seçim nereden çıktı, daha 7 Haziran'da seçim oldu, oy kullandık' diyeceksiniz. Bunun için kusura bakmayın. Keşke böyle bir seçim yapma ihtiyacı olmasaydı ama ne yazık ki o seçimde sizin verdiğiniz oylar siyasiler tarafından iyi değerlendirilemedi. Bir hükümet kurulamadı ve tekrar seçime gideceğiz” dedi.

"ŞEHİT OLMAYA HAZIRIZ"
1 Kasım'da yapılacak olan seçimlerin alelade bir seçim olmadığını anlatan Yıldırım, "Bu seçim Türkiye'nin geleceğinin seçimidir, Türkiye'yi teslim edeceğiniz evlatlarınızın seçimidir. Bugün 4 tane fidan gibi şehidimiz var. Bir tanesi de İzmirli. Evine gittik, o eve ateş düştü. Şehit ailesiyle beraber olduk. Şehitlerimiz canımızı yakıyor. Ama hain teröristler şunu iyi bilsin; bu ülkenin birliği, bu milletin kardeşliği, bu vatanın bütünlüğü bu ay-yıldızlı bayrağın daima en yüksekte dalgalanması için hepimiz şehit olmaya hazırız” diye konuştu.

3-104.jpg