04 Mayıs 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C
  • Rize19°C

LÜTFÜ TÜRKKAN SERT ÇIKTI!

MHP Kocaeli ikinci sıra milletvekili adayı Lütfü Türkkan, önceki gün Tunceli’de PKK’lılarla çıkan çatışmada şehit olan Kandıralı binbaşı Yavuz Sonat Güzel’in ailesiyle görüştü.

Lütfü Türkkan Sert Çıktı!

29 Eylül 2015 Salı 13:59

MHP Kocaeli ikinci sıra milletvekili adayı Lütfü Türkkan, 7 Haziran genel seçimlerinin ardından başlayarak Kurban Bayramını da adeta kana bulayan şehit haberlerine duyarsız kalmadı. Şehit ateşi önceki gün Kandıra’ya düştü. MHP’li Türkkan haberi alır almaz, Tunceli’de PKK’lılarla çıkan çatışmada yaralanan daha sonra götürüldüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan şehit binbaşı Yavuz Sonat Güzel’in acılı ailesi ile görüştü.

ACILI BABA İLE KONUŞTU

Kandıra’nın Akdurak Mahallesi’nde ikamet eden baba Yılmaz Güzel ile anne Emine Güzel yasa boğulurken, kendilerini telefonla arayarak acılarına ortak olan Türkkan, aileye sabır ve başsağlığı diledi. Şehidin babasıyla görüşen, annesinin feryadını ise anlatmak istemediğini söyleyen Türkkan, sosyal paylaşım sitesi facebook’ta yaptığı açıklamada, “PKK kanun nizam tanımıyor. AKP bakanları da ne anayasa tanıyor, ne yasak ne de kanun. AKP’nin PKK’dan ne farkı var söyler misiniz” diye sordu.