01 Mayıs 2024
  • Kocaeli13°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C
  • Rize15°C

GEBZE EMNİYETİ BAYRAMDA GÖREV BAŞINDA

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Kurban Bayramı’nda vatandaşların huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmesi için tüm personeli ile birlikte görev başında olacak.

Gebze Emniyeti Bayramda Görev Başında

23 Eylül 2015 Çarşamba 11:47

9 günlük Kurban Bayramı tatili geçtiğimiz cuma günü başlarken Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü vatandaşların huzuru ve güvenliği için görev başında olacak. Kurban Bayramı’nda Gebze’de huzur ve güvenin sağlanması için tüm personelle birlikte görev başında olacak olan Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü bayram için ek tedbirler aldı. Emniyet yetkilileri tarafından yapılan açıklamada “Ekiplerimiz özellikle Eski Çarşı, Yeni Çarşı, Kent Meydanı, Cumhuriyet Meydanı ve Gebze Center’in olduğu yerlerde yoğunlukta görev alacak. Trafik Şubede çalışan polis personelimiz bayramda trafikte tıkanan kavşak noktalarında görevlerinin başında olacak. Vatandaşın bayramı rahat geçirmesi için emniyet olarak yoğun bir şekilde çalışacağız” dediler.

‘EMNİYET KEMERLERİNİZİ TAKIN’

Bayramda tatile çıkacaklara uyarılarda da bulunan Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri “ Bayramda tatile çıkacak olan vatandaşlar çok dikkatli olmalıdır. Özellikle araçlarla yolcululuk yapacak vatandaşlarımız mutlaka emniyet kemerlerini taksın.   Yaşanabilecek hırsızlık olaylarına karşı bayram boyunca evlerinde çok değerli eşyalarını bırakmasınlar” diye konuştular.

Bayram boyunca özellikle trafikte ve asayişte ek ekiplerle birlikte görev yapacak olan polisler vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesini sağlayacaklar.