03 Mayıs 2024
  • Kocaeli12°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C
  • Rize14°C

ÜNLÜ " 1 KASIM'DA GÜCÜMÜZÜ GÖSTERECEĞİZ"

7 Haziran genel seçimlerinde ikinci vekili kıl payı kaçıran ve HDP’ye kaptıran MHP’de vekil adayları geçtiğimiz gün bir araya geldi. Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “7 Haziran bir tatbikattı. 1 Kasım’da gücümüzü göstereceğiz ”dedi.

Ünlü " 1 Kasım'da Gücümüzü Göstereceğiz"

23 Eylül 2015 Çarşamba 11:43

MHP’nin 11 kişiden oluşan milletvekili aday kadrosu ilk kez 1 eksikle bir araya geldi. Toplantıya adaylarda İsmail Okumuş il dışında olduğu için katılamadı. MHP’nin 18 Eylül Cuma günü açıklanan 11 kişilik milletvekili aday kadrosu ilk kez bir araya geldi.

Yeniköy Serbest Bölge’de bulunan MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen’in sahibi olduğu Rıhtım Kafe’de gerçekleşen toplantıya; MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Kocaeli Milletvekili, MYK üyesi ve 1’inci sıra milletvekili adayı Saffet Sancaklı, milletvekili adayları; Lütfü Türkkan, Ahmet Yeşil, Arif Gülen, Serdar Kaman, Musa Coşkun, Dicle Akın, Osman Beniz, Kürşat Sönmez, Derya Çavdar, İl yöneticileri ve ilçe başkanlar katıldı.

7 HAZİRAN TATBİKATTI, 1 KASIM’DA İŞLEM TAMAM

 Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “7 Haziran bir tatbikattı. 1 Kasım’da gücümüzü göstereceğiz. Beyin takımı burada. Kocaeli’nin parlayan yıldızı MHP olacak. MHP Kocaeli Teşkilatı olarak ESG ve ilçe başkanlarımız ile 1 Kasım’da başaracağımızı biliyoruz. En az eksikliklerimizle yaşayacağımız bir seçim olacak. İl Başkanı olarak sorumluluğumun farkındayım” dedi